Rom om 2 dar :D

hej! idag blev jag lite sur efter att vi slutat men jag orkar inte prata om det och det är utrett och så, imorgon ska jag klättra och sen typ packa och så för resan till Rom! ♥ Faan vad jag ska köpa kläder och saker där men det blir väl kanske lite sightseeing också... Jag har bestämt mig för att ta med systemkameran till rom men jag måste ha på den som en turist så ingen tar den :P Men det är ganska hemskt, i vissa länder finns det tjuvar som skär av armen på rika människor mitt på gatan för att få deras Rolex klockor! Men som tur är har jag inget armbandsur. ^^ Det är fett bra för jag åker på måndag och då har vi prov i matte så jag tar det vecka 20!
Godnatt/Amon :)

Årets första bad!

heej bloggen!! Idag hade vi först två lektioner på morgonen men sen åkte vi och paddla kajak, det är en av dom tråkigaste sakerna att göra i hela världen... Jag blev blöt, var en cm från att välta, jag var kall, och fick ont i armar och händer, men sånt händer! :P Efter att vi paddlat paddlade andra gruppen och vi spelade volleyboll, det var också väldigt tråkigt... Men sen så badade jag! ♥ Ja hoppade i två gånger!
Det är allt som har hänt idag... Nu ska jag gå och hämta Lily på dagis och sen äta asiatisk mat!
/Amon

Lite sena bilder

Heej bloggen! Nu har jag (Amon) hämtat kameran och det forsar ut bilder ;) Dem hära bilderna nedanför är från den 24 april... Hursomhelst, Idag var det ingen klättring och det var ganska skönt, jag gick nämligen upp halv 8 idag -.-
Att ha hund är verkligen krävande och även fast jag verkligen älskar Porthos tycker jag att det är ganska skönt att ha honom varannan vecka, men det är såklart mer kul än jobbigt att ha hund!
Lite bilder...
'
Lövely! Haha
Så, det var såklart mer bilder men jag tycker att redan nu är det ganska många... :P
Hejdå, ha en bra dag och helg! :D

RSS 2.0